قبولی در رشته وزین مهندسی صنایع برای اینجانب که خود را عاشق و دلباخته مکانیک می پنداشتم ، تراژدی بود تَـــــلخ و دردناک، ولی جدای داستان این تراژدی تَــــلخ ، برای بنده “مهندسی صنایع” از همان ابتدای امر با “ادبیات” پیوندی عمیق پیدا نمود.
آن هم با جمله بسی قصار یکی از آشنایان که فرمودند :” مهنـــدسی صنایع […]
زهره رجبی / دانشجوی مهندسی صنایع – ایمنی صنعتی
قبولی در رشته وزین مهندسی صنایع برای اینجانب که خود را عاشق و دلباخته مکانیک می پنداشتم ، تراژدی بود تَـــــلخ و دردناک، ولی جدای داستان این تراژدی تَــــلخ ، برای بنده “مهندسی صنایع” از همان ابتدای امر با “ادبیات” پیوندی عمیق پیدا نمود.
آن هم با جمله بسی قصار یکی از آشنایان که فرمودند :” مهنـــدسی صنایع، اقیانوسی است به عمق نیــم سانت ” ، و از آن روز من بودم و بِشکن زدن که دَمَش گرم ، عجب رشته ای، خوراک ماست که نه شنا می دانیم و نه غواصی . چند روز گذشت و سخن قصار دیگری شنیدیم ” صنایع یعنی افزایش بهره وری و ایران هم که …”. ما هم که خون در رگ غیرتمان به جوش آمده بود، صدا کلفت کردیم و اظهار داشتیم: بله ایران و بهره وری … چِمان است مَگر؟ عارضم به خدمتتان چکمه آهنین پوشیده بودیم که برویم به جنگ دیو که دو قدم نرفته ندا آمد: در آر اون کفشا رو بابـــــا ، آخه به تو چه… ایمنی صنعتی اصن ربطی نداره به صنایع که سریع جَو گبر میشی ” . ما را می گویی هاج و واج مانده بودیم با یک علامت سوال توی مخمان که پس به چه مربوط می شود؟ و چندی بعد پاسخ آمد :” یه چی تو مایه های بهداشت حرفه ای” . حال و احوالمان را می خواستی … ما بودیم اشک و مشک و آرزوی برباد رفته خانم مهندس بودن … .
خلاصه با تمام این قضایا اسب سرنوشت می تاخت و ما هم روی زین تلو تلو می خوردیم و می رفتیم مسیر را … . ترم ها سپری می شد و ما با رشته مان آشنا تر ، دوستمان بی ربط هم نمی گفت ولی انگار پیاز داغش را زیاد کرده بود . در حال حاضر هم خودمان را موجودی یافته ایم علاقه مند به گرایشمان … گرایش پرکاربردِ ایــمنـــــی صــــنعتــــــی .
موضوع محوری مورد علاقه! من کشته مرده ی بهبود شرایط کار گشته ام انگار … عاشق جمله ی ” نیروی انسانی همان سرمایه ی نهان است” .
و امروز من امیدوارم … امیدوارم که اسب سرنوشت در مسیرش که می تازد از هر محلی که عبور کند ، در هر موقعیتی که مرا قرار می دهد … کاری کنم که رضایت خودم و خدایم را از ابرهای آسمانش بخوانم … از بارانش.
مریم
تاریخ : 3 - اردیبهشت - 1392اما من با علاقه به این رشته اومدم والانم به شدت راضی ام.
مائده
تاریخ : 22 - فروردین - 1392سلام
منم خیلی حالم بده چون منم مهندسی صنایع رو نمیخواستم.دلم مهندسی شهرسازی میخواست.
ورودی91هستم امیدوارم واسه منم رشته خوبی باشه.
رجبی
تاریخ : 14 - فروردین - 1392سلام .
بله واقعا هم این ما هستیم که عمق اقیانوس مهندسی صنایع رو مشخص می کنیم.
ممنون از نظراتتون
برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت می کنم.
پارسا زند
تاریخ : 10 - فروردین - 1392مهندس پارسا زند
بسی نشاط رفت از این همه اظهار فضل. انصافی تو این شرایط وان افزا بی کاری در کشورمان، رشته ما نسبتا خوب است. یکی از مزیت های مهندسی صنایع اینه که هر جا پوله تو می تونی بعنوان مهندس صنایع وارد شی. مثلا اگر پول تو بساز بفروشه، این به رشتت ربط داره. اگر پول تو ساخت عدسی عینک خب اینم مرتبط به رشتته. اگر پول تو دلالیه خب تو درسشو تو دانشگاه خوندی. خلاصه کنم. با کله رفتید تو عسل.زنده باد گلابی(نماد رشتمونو می گم)
هاشى
تاریخ : 27 - اسفند - 1391مهندسى صنايع اقيانوسى است به عمق نيم متر و هر چه كه مى خواهى.براى كسى كه دنبال چالش در همه چيزه بهشت است. چون تلفيقى از هنر مديريت خلاقيت مهندسى و زيبايى شناسى هنر است وقتى اين ها با هم تركيب شوند يك مهندس صنايع واقعى تحويل مى گيرى البته بر مبناى تاكيد بر علايقت
بهنام
تاریخ : 12 - بهمن - 1391به عنوان فوق دکترای مهندسی صنای در گرایش تحقیق در عملیات میگم
مهندسی صنایع اقیانوسی است که عمق آن مشخص نیست، فقط وقتی زدی به آب میفهمی که چقدر عمیق بوده…
امیر
تاریخ : 10 - دی - 1391براستی که ما دانشجوها و مهندسین صنایع نصف دوران تحصیل و فعالیت علمیمون صرف پیدا کردن وظیفه مون و اینکه چکار باید بکنیم هستیم!
اما واقعا مسئله ساده تر از اینهاست…همه چیز واضحه و هر کس با هر تخصصی تو صنایع میتونه بکارش ادامه بده…اتفاقا به جرات میشه گفت صنایع رشته ایه که فرصتها درش زیاده..چون اقیانوسمون وسیعتره و وقتی حوزه خود رو پیدا کردیم اونجا رو عمیق میشیم…
عابد رمضانی پور
تاریخ : 30 - آبان - 1391سلام دوستان
تا زمانی که مهندسی صنایع (نظام مهندسی) نداره وضعیت مهندسان صنایع همینه که هنوز، هر روز در پی شناسوندن خودمون به همدیگه هستیم.
وزارت علوم و تحقیقات مقصر اصلی است و باید جواب پس بدهد که چرا هیچ جا موظف به استفاده از مهندسان صنایع در تشکیلاتشان نیستند. به عنوان مثال کار مدیریت پروژه که شاخه ای کاملا تخصصی در مهندسی صنایع است را در ایران مهندسان عمران انجام می دهند که به دلیل ناآشنایی با آن هر روز پروژه های زیادی را به قهقرا می برند؛ ولی چون از نظام مهندسی برخوردارند ناقافل شایسته مدیریت بر پروژه های گوناگون هستند…
وزارت علوم چه پاسخی به این سر در گمی ها دارد؟؟؟؟؟؟؟
محسن
تاریخ : 30 - آبان - 1391من هم دقیقا همین حسو حال را داشتم با این تفاوت که از همان لحظه اول به رشته ای که میخواندم افتخار میکردم….
همه در رشته ای که می خوانند همچین حسی پیدا می کنند….
بستگی دارد برای چه صنایع میخوانی… اگر صنعت را دوست داشته باشی عالی است در غیر این صورت خیلی ، توجه کنید خیلی کاربردی نیست….
ولی با همه اینها همه جا کاربرد دارد…
مثلا نیم نگاهی به کایزن بندازید…. اطرافتون پر از استفاده از این موضوع است بدون اینکه بدانند…
علیرضا
تاریخ : 30 - آبان - 1391واقعا گل گفتید مخصوصا آنجائی که از پیوند عمیق “مهندسی صنایع” با “ادبیات” نوشتید.
امیدوارم این پیوند خروجی هم غیر از یک ادبیات مهندسی قشنگ ولی بی فایده داشته باشد وگرنه باید یک بار دیگر به رشته مکانیک برگردم
مهران
تاریخ : 30 - آبان - 1391بزودي خواهيد ديد كه اين موضوع مورد علاقه تان هم سرابي بيش نيست.
“نیروی انسانی همان سرمایه ی نهان است”.
مي دانيد چرا؟ چون اینجا سرمايه هاي آشكارش هم اهميت ندارند و جايي به حساب نمي آيند و كسي دغدغه شان را ندارد ، اين كشف شما كه اشاره به نوع نهاني اش دارد، ديگر جاي خود را دارد.
به هر حال، آرزوي موفقيت
حسین
تاریخ : 30 - آبان - 1391آب که از گذشت چه نیم سانت چه چند کیلومتر
شاعر میگه ما که خوندیم چیزی نشدیم شما بخونید شاید شدید.
مهندس صنایع
تاریخ : 30 - آبان - 1391با سلام
“مهندسی صنایع اقیانوسی است به عمق نیم سانت”
به این معناست که رشته ی صنایع دارای وسعت زیادی است که به شما به عنوان یک مهندس این امکان را می دهد که در هر زمینه ای که علاقمند هستید وارد شوید و این عمق نیم سانت را به اعماق بیشتر در اون زمینه تبدیل کنید.
اسماعیل
تاریخ : 30 - آبان - 1391سلام به همگی
اصلا این جمله را قبول ندارم
“مهندسی صنایع ، اقیانوسی است به هر عمقی که تو بخواهی”
عادل
تاریخ : 30 - آبان - 1391سلام
خانم مهندس ما هم کماکان مشغول تلو تلو خوردنیم!
ولی خب داریم سعی می کنیم اون عمق نیم سانت رو برسونیم به نیم متر و بالاتر…
بهنام ابراهیم نژاد
تاریخ : 30 - آبان - 1391سلام
جمله” مهنـــدسی صنایع، اقیانوسی است به عمق نیــم سانت ” به این معنی نیست که همه مهندسین صنایع از همه این اقیانوس به جرعه ای بهره ببرند. مهندسین صنایع میتوانند در موضوعاتی که علاقمندی بیشتری دارند، تفحص بیشتری داشته باشند و نقب هایی بر این اقیانوس بزنند و تجربه ها کسب کنند و صدا کلفت کنیم و اظهار داشته باشیم: بله ایران و بهره وری … چِمان است مَگر؟